Landet är bäst

Nu har jag hämtat Leidy. Jag har handlat och burit in ved. Det är becksvart på baksidan av huset så jag fick ha pannlampa….. hade nån mött mig hade dom säkert dött av skräck, mohahahahaha.

Kakelugnen är igång och snart ska jag tända i spisen. Var tvungen att äta först. Men jag blev sittandes i soffan en stund. Leidy kurar ihop sig och jag kollar igenom datorerna. Det har ju varit lite strul och på onsdag ska jag få hjälp. Tur det!

Hoppas jag får lite skrivfeeling ikväll. Jag vill fortsätta på pjäsen jag började på i helgen. Man får inte lämna dokumentet för länge utan måste hålla det igång med alla tankar, annars är det som om det rinner ut ur hjärnan. Jag tar en kopp kaffe och kör igång!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Landet är bäst

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Kan du inte lägga upp lite bilder på hur det ser ut där ni bor på landet? Låter så otroligt mysigt 😀

  2. Matilda Berlin skriver:

    Men alltså guuu vad mysigt det låter!! Själv gör jag tvärtom och åker från Gotland hem till stora Stockholm =) Hoppas du får en magisk helg fining <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *