Lägger vi av eller hänger vi i?

Vi har kommit till den 23 juli och många har fortfarande semester. Några kanske har sen semester och precis har börjat sin ledighet. MÅnga bloggare ligger lågt under sommaren och andra hänger i som vanligt. Jag har försökt hänga i både vad det gäller egna inlägg och att kommentera andras bloggar. Vissa dagar har ambitionen lyckats bra, andra mindre bra.

Sommaren är lite hopplös inom många områden. Det är fullt av sommarvikarier överallt och Sverige vaknar inte riktigt till förrän skolorna börjar. Man får vänta med viktiga samtal och andra ärenden tills dess om man nu vill få det avklarat på ett snabbt och bra sätt.

Många väljer också att dra ner på träningen, man ser det på antalet lediga parkeringsplatser på gymmet… Jag kör på som vanligt även om jag väljer att springa ute mer när det är sommar. Även på gymmet startar träningen för många i augusti eller september. Då kan det vara tungt att komma igång igen eftersom man både ätit gott och slappat under sommaren.

Håller du samm tempo under sommaren eller softar du?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lägger vi av eller hänger vi i?

  1. Ethel skriver:

    Den här sommaren reser vi inte någonstans, så jag försöker hänga i som vanligt. Är egentligen för varmt nu för mig att springa, men jag gör det ändå. Svårt att gå in på gymmet. Kämpar på ute. Så då får jag skylla mig själv ☺.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *