Laddar inför lördagen

Jag ska ju träffa Ragnar-gänget på lördag. Måste kolla vad jag ska ha med mig i form av löparkläder, mössa, tights, handskar. Som ni vet är jag ingen utelöpare, det blir löpband för mig. Även om jag längtar ut ganska mycket just nu… Men jag är inte garderad att springa ute så jag får väl plocka ihop lite.

Mina sträckor känns i alla fall helt realistiska och även om sista milen blir tuff så är det bara 3 st som ska springa efter mig och sen är vi framme. Jag kommer att återkomma om upplägg med mera när det närmar sig.

Måste köpa ny vattenflaska och ta med lite mellis och kolla samåkning från Stockholm och köpa med frukt till gänget. Behöver jag säga att jag längtar….?

Hoppas vädrets makter är med oss i juni.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *