Laddad med nya böcker

Jag har i omgångar beställt hem lite nya böcker och de bara ligger där och väntar på att bli lästa. Kanske att jag hinner med någon i helgen. I påsk blir det en kortare resa och då tar jag med mig 4 böcker för att slappna av och komma ner på jorden. Dom ligger redan i resväskan. Ska bli så skönt att komma bort och byta miljö, det behöver inte vara så många dagar.

Jag startade min 6:e fastedag med en kopp kaffe och en Hamilton-film. Den med Persbrandt. Helt ok, ska e slutet ikväll.

Hur ser eran helg ut?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Laddad med nya böcker

 1. Ethel skriver:

  Fastar du? Beundransvärt!

  Vi åker till landet. Kommer att vara där fram till annandag påsk = 10 dagar. Ska bli skönt att åka och öppna upp inför vår och sommar.

  GLAD PÅSK! Och ha en skön resa!

  • Pia Widlund skriver:

   Låter härligt med 10 dagar på landet. Kanske dags att grilla en görsta gång och ta fram trädgårdsmöblerna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *