Kycklingsallad – ja tack

Hemma på landet. Det sprakar i kakelugnen och i spisen. Mörkret hänger som en matta över oss och det är minus 1 grad. Jag handlade innan vi åkte ut och det fick bli en kycklingsallad. Oj, va gott det var. Jag har längtat efter ordentlig mat efter Spa-vistelsen och julbordet. Känns som det är läge att ändra kosten nu.

Han springer fort, blir filmad i fantastiska miljöer, skjuter folk, söver bovar, slåss, hoppar från fönster, charmar kvinnorna, dödar fienden, blir lurad, letar plutonium och är alldeles, alldeles underbar. Jag skiter fullkomligt i att allt är fake och att stuntmännen står på rad.

Hämtade ut 3 filmer idag och Fallout blev först ut i raden. Det är spänning från början till slut i 2 timmar och 21 minuter och jag älskart. Bra skådisar och trots att det är mycket våld med finns den komiska undertonen med och glimten i ögat som filmskaparna over there är så bra på att få fram. Musiken är suverän och den välkända musikslingan rullar genom hela filmen och får oss att känna oss trygga. Det här är en film jag kommer att se fler gånger!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kycklingsallad – ja tack

  1. Emma Engström skriver:

    Tur att det är lite varierande i filmerna! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *