Kvällsjobb i skuggan

Ibland är det så varmt att man inte vet vad man ska göra och jag är inte den som ligger och pressar i solen hur länge som helst. Så vad passar bättre än att måla garaget? Jag hade köpt färg och skulle bara börja lite, men det blev mer än jag trodde och vips så hade jag målat upp hela hinken.

Jag rollade och det gick ganska bra, även om det inte blev så himla jämt överallt. Nu måste jag köpa mer färg innan jag fortsätter, 2 hinkar lär nog gå åt. Att måla är ganska avkopplande och det var skönt att göra något inomhus när det är varmt.

Nu har jag vaknat till med lite omelett, fetaost och tomater, och givetvis en kopp kaffe. Leidy har varit ute en kort vända och nu ligger hon vid mina fötter. Idag ska jag fortsätta min underbara semester med lite fixande. Ha en bra dag därute allihopa!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kvällsjobb i skuggan

  1. Carolina skriver:

    Kan tänka mig att måla väggar är avkopplande. Något jag skulle kunna tänka mig göra 😀

    Sv; jag är i Sverige igen, men då jag väl var i Mallorca var det hur mysigt som helst. Nu njuter jag som jag bara kan i Sverige 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *