Kul med samtal…

… från tandläkaren. Förra veckan ringde tandläkaren och sa att det var dags för kontoll. Tusan va fort tiden går tänkte jag. Kollade almanackan och konstaterade att det faktiskt var ganska länge sen jag var där. Lika bra att gå och kolla med jämna mellanrum. Lite tandsten har man alltid och att göra ren tänderna och hålla efter ska man göra så mycket man kan. Även om det ibland gör mer ont i plånboken än i munnen.

Jag kollade runt lite på hur man kan bleka tänderna. Jag har funderat på det men inte kommit till skott ännu. Jag såg på https://tandblekning.co att det finns bra metoder om man tycker att tänderna börjar se ofråscha ut. Jag har väl inga direkta problem men visst är det fint när tänderna är vita.

Det får dock inte bli hur mycket vitt som helst, då ser det onaturligt ut och det vill jag inte. Det är bäst när man bara ser lite fråsch ut och inte som en snögubbe i munnen. Vissa kändisar har supervita skalfasader eller har blekt tänderna onaturligt mycket, det ser inget vidare ut.

Det finns många sätt att ändra sitt utseende på. Man kan förlänga håret, fylla ut läpparna, ta bort rynkor, fylla ut, dra in, snörpa ihop och sen bleka tänkderna. Jag fick som barn lära mig att man skulle borsta tänderna med salt för att de skulle vara fina. Salt dödar ju ialla fall bakterierna, men om det blev så mycket vitare är jag tveksam till.

För mycket kaffe kan påverka tändernas färg

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *