Kom igång med skrivandet imorse

Givetvis vaknade jag tidigt och hann läsa lite. Det är konstigt men det kan vara ett ord eller en mening som sätter hjärnan i spinn och sen får man en idé till något man vill skriva om. Jag gör en del research och det är en rolig del av författandet eftersom man lär sig en hel del.

Jag såg en bild på FB häromdagen då en människa kom upp ur en brunn på gatan och då sattes tankarna igång. Nu har jag googlat på byggtoaletter och det var ganska spännande. Toaletter finns ju överallt på offentliga platser. Både på stan, festivaler, i affärer och offentliga byggnader. Det är ju trevligt om det är rent och fräsch när man väl ska dit.

Nu är det viktigt att vi håller rent och värnar om miljön och det finns knappast något företag som inte hänger på den trenden. Vår närmiljö är viktig, hemmiljön och även miljön utanför våra gränser.

Hur och var kastar vi sopor och vart tar det vägen? Frågorna är många och svaren kommer inte så snabbt alla gånger. Det finns många företag som specialiserat sig på att jobba med detta och jag googlade på slamsugning Stockholm för att hitta mer info. Det fanns en hel del att lära sig.

Att skriva är som sagt både lärorikt och kul, man lär sig nya saker hela tiden om hur man kan hålla Sverige rent och spara på vår miljö.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *