Kollationering – I ensamhetens korridor

Med manus på bordet och kaffe i koppen, tog vi oss igenom mitt nyskrivna manus. En hel del skratt och kloka tankar. Gå igenom reptider, kläder, peruker, smink, rullatorer, ingångar, scenografi, rekvisita. Vi är på G!

Premiären blir 20 januari 2018, ja vi planerar i god tid. Det ska ju bokas lokal osv så det är inte bara att köra på. Det är 7 skådisar och jag har all anledning att komma tillbaka till gänget.

Stella, Jonis, Marie, Ove, Katarina, Jens och Hans. När jag skrev pjäsen hade jag dessa skådisarna i tanken och alla svarade ja när de fick frågan om de ville vara med. Det ska bli fantastiskt kul att börja repa tillsammans och se hur pjäsen tar sin form.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kollationering – I ensamhetens korridor

  1. Amanda skriver:

    Vad kul!
    Finns en rullator för utlåning hos mig 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *