Kaffetåren den bästa är av alla jordiska drycker

Nya kaffebryggaren får puttra igång sen är man på banan. Jag satt och gjorde lite innejobb igår kväll. Sorterade ut sångtexter och kastade kopior och annat som är dåligt kopierat. Det är bra att göra sånt när det regnar ute.

Det blåste igår och det enda jag gjorde var att ta reda på de 8 säckarna med jord som jag köpt. Eftersom jag fick internet i december så har dom grävt i trädgården och det finna ju lite att ta reda på eftersom gräsmattan är sönder.

Idag är det söndag. En frukost och lite fix inne, efter det blir det Norrköping och rep av sånger inför bröllop och snack om sommarens allsånger som ska vara vid Säfstaholms Slott i Vingåker i juli. Sen avslutar jag med en dansgrupp i Katrineholm, nu är det bara två gånger kvar och sen är det avslutning.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *