John på turné

Stjärnskottet John Lundvik fortsätter längs Sveriges vägar! I oktober åkte han ut på sin första egna Nordenturné, och nu står det klart att John fortsätter med turnerandet under våren 2020!

2019 var ett hett år för John. Han vann Melodifestivalen 2019 och kammade ihop 100% av folkets röst, 12st tolvpoängare och historiens högsta poäng. Därefter var det dags för turné, och några månader senare befann sig John på ett fullsatt Cirkus där han genomförde premiären av sin alldeles egna föreställning tillsammans med bejublade gruppen The Mamas. 

Konserterna framfördes i showmässigt och stilsäkert storytelling-manér, baserat på John Lundviks sommarprat som blev det näst mest lyssnade avsnittet under 2019. Vi bjöds in till Johns värld, och publiken togs med på en musikalisk resa genom Lundviks inspiration, influenserer och erfarenheter.

Nu står det klart att John tar med sig delar föreställningen ut längs Sveriges vägar till våren. Den här gången har han med sig ett stort band och mycket fokus kommer att ägnas åt musiken – hans egen, och alla de toner som influerat hans stilsäkra artisteri med åren. 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på John på turné

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *