Johannesbergs slott

Jag är med i gruppen Författare på FB och läser ofta om författare som ska ha releasefester. Det är alltid lika kul att vara med på en release, men jag bor inte i huvudstaden och kan inte alltid medverka. Det är nämligen där de flesta har sina boksläpp.

Jag läste häromdagen om Johannesbergs slott. Det är verkligen fint både på utsidan och insidan. Det finns hela 8 matsalar att välja mellan så man behöver inte vara hungrig. De rymmer allt från 8-225 personer och är verkligen vackert inredda. Att avnjuta en middag där skulle vara jättenice.

 

Det ligger i hjärtat av Roslagen nära Arlanda med mycket fina omgivningar och det skulle verkligen passa bra om man hade en bok att släppa. Ett rejält releaseparty där skulle vara kul.

Annars är ju Johannesbergs slott en jättefin konferensanläggning också. Att sova där några nätter, äta god mat och konferera på dagarna skulle vara helt ok.

Slottet har också en vinkällare för den som vill dricka vin. Den ligger i källarplanet och har en stämningsfull och personlig miljö. Man kan boka en vinprovning om man är intresserad av att smaka viner och lära sig mer om både mat och dryck. Det finns en vinlista man kan kika på innan.

På tal om maten så är köksmästaren duktig och har en vältrimmad köksbrigad. De ser till att alla gäster får önskemålen tillgodosedda. Det kan vara allt från svensk husmanskost med nybakat bröd till lunchen med härliga kakfat till kaffebordet. Eller en underbar trerättersmiddag om man vill ha något extra.

Johannesbergs slott ger en fulländad upplevelse både vad det gäller mat, läge, konferenser och övernattning. Och man kan ju bara boka in sig utan att göra något särskilt, annars tar man sin nästa releasefest här!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *