Japp det blev en femma på lunchen

Känns skönt att springa på lunchen. På väg till gymmet idag såg jag en som sprang med barnvagn. Fasen va det gick undan. En hand på vagnen och en som hon höll balansen med. Antar att hon bytte hand efter någon kilometer. Såg lite läskigt ut men det finns ju vagnar som är gjorda för ändamålet.

Nuförtiden finns det ju hur många tillbehör som helst vad det gäller barnvagnar. Kostnaderna har ökat men säkerheten verkar vara hög och det är ju det viktigaste. Jag vet inte om jag skulle tordas springa med barnvagn men det är säkert en vana och man får väl jogga sig i form först för att sen kunna öka farten.

Färger och priser varierar och man i princip skräddarsy en barnvagn som vilken bil som helst nuförtiden. En Rolls Royce helt enkelt.

Britax Premium Line verkar vara ett av de populära märkena på nätet där man kan variera storlek, färger, tillbehör och lite annat smått och gott. Det går att plocka isär vagnarna och ta med sig en del om du ska in och handla till exempel. Galet många modeller där säkerhet och prestanda står högt. Vare sig vi ska springa med den eller ej.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *