Jag vilar inte på hanen…

… utan jobbar vidare med min manusidé. Många tankar snurrar och ilskan och besvikelsen har gått över i nya tankar och kreativitet. Några samtal och några möten framöver ska förhoppningsvis sätta sprätt på mina planer.

Men, ikväll är det dans som gäller. Alltid lika kul. Nyttigt att få stretcha ut lite efter löprundan idag på lunchen. Musklerna behöver få jobba lite så man inte blir stel. Det blir ju inte bättre med åren…

Sen ska jag till Norrköping och hämta mitt lilla busfrö. Behöver jag säga att jag längtar…?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag vilar inte på hanen…

  1. D i a n a skriver:

    Ja visst är det härligt, man får en rejäl påminnelse över att man snart far mot varmare bredgrader 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *