Jag skulle behöva en weekend

Nu är jag mitt uppe i allt. Alla kurser rullar på och det är kul. Jag har 2 manus som jag jobbar med att förbättre inför kommande produktioner och på måndag ska vi träffas allihopa inför sommaren. Jag ska försöka varva ner på landet i helgen och bar ta det lugnt. Lite städa, lite stryka och lite bära in ved. Och mycket titta på film.

Jag brukar dra iväg ibland och det är skönt när man har möjlighet att få göra det. Våra storstäder lockar alltid med en massaroliga saker i form av mässor, teater, utställningar och andra nöjen. Man kan ju även skräddarsy sitt eget evenemang i vilken stad som helst. Ska man ha möhippa, eller födelsedagsparty och vill hyra hoppborg i Göteborg så är det lätt ordnat.

Förr besökte jag Göteborg ganska mycket och gick på teater. Bokade man hotell och åkte tidigt på förmiddagen kunde man hinna med 2 föreställningar, 15,00 och 19,30. Sen en stund på hotellet med mat och sen sängen. Effektivt, trevligt och mycket roligt.

Nu är det några år sen jag besökte den men Göteborg har ju den fantastiska bokmässan varje år. Det var otroligt kul att vara där och gå omkring bland alla bokentusiaster och författare. Det gör jag gärna om, kanske till hösten.

Allt man ska göra är ju förenat med kostnader och ibland har man inte råd att boka in dyra saker. Men kommer man till en fin stad kan man alltid ta en promenad och se allt från arkitektur och byggnader till löpspår och promenadstråk. Det kan även finnas guidad tur för att man ska lära känna staden ännu bättre. Och att gå längs med avenyn och titta på människor och stanna för att ta en kopp kaffe på något mysigt ställe är inte helt fel det heller.

Sveriges framsida!

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag skulle behöva en weekend

  1. Annie Jansson skriver:

    Duktig Du är med allt! 🙂

    Sv: Jag tränar också om jag är trött ofta, men igår var jag tröttare än tröttast rejält sliten så då behöver kroppen vila 😉
    Jag har ju mina kroniska besvär med och då är vilodagar livsviktigt 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.