Jag har lite intriger att ta tag i…

… kanske inte privat, men i skrivandet. En pjäs om 4 personer som har varit med om lite saker och som ska ner på pränt nu. Kom igång att skriva ordentligt nu och jag hoppar över badhusbesöket som var inplanerat för att kunna fortsätta.

En liten sångslinga ska jag försöka få in och jag är på god väg att lyckas. Replikerna ska vara korta i pjäsen, för jag vill ha ett rappt tempo och kunna variera mig. Det är kul att kunna lägga in en lite längre ”monolog” mitt i för var och en av rollerna. Där kan man få veta mycket och det kan bli ett bra, känslomässigt avbräck.

Nej, nu ska jag kasta mig in i skrivandets värld igen. Det kommer att bli en enaktare med musik. Och som sagt, jag har lite intriger att ta tag i…

Bäst att ligga i dataväskan så man inte blir bortglömd…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *