Jag har fått blodad tand

Det var kul att studera till Licensierad kostrådgivare. Så pass kul att jag nu sökt 2 kortare kurser på distans till hösten inom samma område men på Högskola. Nu får jag hålla tummarna för att jag kommer in på någon av dom. Det gäller att passa på när man är motiverad för den motivationen tryter så är det bara att lägga sig på soffan och slappa…

Det är ju så smidigt att läsa på distans och det är ju gratis så när som på böckerna. Dom är ju lite dyra ibland, men att man kan plugga när man vill och kan och slipper pendla uppväger detta. Nu i dessa tider har ju alla upptäckt hur bra det är att plugga på distans och några jag känner som gör det har ju klarat sig igenom krisen rätt bra genom att ha något att göra när man sitter hemma. Toppen.

En kaffe mellan varven så klarar man sig bra

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *