Jag fattar varför…

… jag inte orkar gå i affärer längre. För mycket människor, för trångt, för dåligt sorterat, kläder på golvet…. Ok, det är lönehelg men i alla fall. En tripp till Norrköping gav mig svar på frågan var man handlar bäst.

Nätet.

Jag har handlat både kläder och skor och allting sitter jättebra. Ett klick och allt är hemma. Ok, hämta paket får man ju göra men det är helt ok, då kan man ju passa på att handla lite mat samtidigt.

Hur handlar ni?

En sommargul t-shirt, sen gav jag upp…..

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag fattar varför…

  1. Matilda Berlin skriver:

    Jag skulle nog säga att jag till 85% handlar på nätet. Så himla mycket smidigare ju!! Kram fina <33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *