Jag fastnade i biltvätten…

En härlig fredagsmorgon då jag gick upp tidigare för att få bilen tvättad. Sen kör jag in som vanligt och kliar Leidy bakom örat…..och tvätten kör igång. Sen stannar allt. Ops, Katrineholms smutsigaste bil och en tvätt som stannar….. Ska man gå ur eller sitta kvar? Om jag går ur, kommer den att starta då och jag blir genomsur?

Jag går ur, ser ett telefonnummer man ska ringa om tvätten strular, jag ringer, det kommer en kille, konstaterar att den inte kommer igång igen och det hela slutar med att han spolar av bilen med högtryckstvätt och jag får en ny tvättinloggning.

Japp, nu äre fredag!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 svar på Jag fastnade i biltvätten…

  1. Matilda Berlin skriver:

    Nämen guuu! Vad tarvligt! Hoppas verkligen att Fredagen fortsätter bättre!! Kram fina <3

  2. Ethel skriver:

    Associerar till ”Vi hade i alla fall tur med vädret”, haha. När mannen ska tvätta bilen.
    Bra att allt ordnade sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *