Jag blir lite trötter…

En selfie på FB med munskydd???? Varför lägger man upp det? Som om resten av befolkningen inte vet att det är Corona som härjar. Eller vill man bara vara duktig? Och alla delningar av alla som tror sig veta hur det sprids, vad man ska göra för att undvika att bli smittad och en massa annat. Jag blir så sanslöst trött på detta. Det är ju bara att jobba hemma om man kan och när man är ute så håller man avstånd. Är det nån som missat detta?

Nåja, det blev 5km på lunchen och det kändes som jag hade riktigt mycket flyt idag. Jag började på 10,4km/tim och efter 2 km ökade jag till 10,5, nästa km till 10,6 och sen blev det visst 10,8. Ops. Men jag hade kraft kvar och det kändes nästan magiskt.

Tack kroppen för att du hänger med!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag blir lite trötter…

  1. Hilma Eklund skriver:

    Hoppas du har en bra måndag <3 kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *