Jag blir lite förbannad

En av våra största kvinnliga författare i Sverige har gått in i vården och öppnat eget. Hon får skit till höger och vänster och jag antar att det är den svenska Jante-lagen och avundsjukan som driver folk till att slänga ur sig saker.

Givetvis är det hutlöst att betala ett par tusen för att få träffa en läkare. Men det är också en stor kostnad att köpa Mercedec, årgångsvin, Rolexklockor eller konst. Alla har inte råd med vad som helst, det vet jag som kör den minsta Citroenen i form av en C1:a.

Man är intresserad av olika saker och investerar i olika saker. Det är inte alla förunnat att kunna bo i hus heller. Vi har olika förutsättningar och det gäller inte bara valet av läkare.

Dom som klagar tycker jag kan öppna eget och ta 50kr i betalning för varje läkarbesök så får vi se hur länge dom pallar.

Frågor på det?

Jag fick ett billigt täcke, inga guldkanter här inte.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Jag blir lite förbannad

  1. Ethel skriver:

    Ja vad säger man? Det som jag reagerade på var nog bara namnet Hedda Care. Hedda Andersson som kämpade för bra vård för de fattigaste kvinnorna. Men annars är det jättebra med all möjlighet till vård, privat eller inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *