Jag är trött men ändå pigg

En jobbig vecka då jag känner att jag kommit efter med en hel del. Att sova borta en natt i Stockholm pga utbildning är kul men också tidsödande. Som tur var fick jag in ett träningspass på hotellet och ett träningspass när jag kom hem på tisdagskvällen. Och det är därför jag är pigg i kroppen. Trots att skallen är trött.

Det känns skönt att kunna ta ut sig, vare sig det är styrka, löpning eller dans. Jag har alltid mått bra av att röra på mig och har klarat av resten av livet bra på det sättet. Både vad det gäller dips i det privata eller om det går tungt på annat sätt.Vi vill ju alla avreagera oss på något sätt ibland.

Att träna är det många som mår bra av och jag önskar att fler kunde inse det. Alltid lika trist att få kommentarer om att jag tränar så kycket på FB. Men vi som tränar vet att vi mår bra och peppar varandra. Härligt, det fortsätter vi med!

Man kan ladda på många sätt

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *