Run of hope i Katrineholm

Här kommer info från Jeanette, en jobbarkompis. Häng på!

Nästa fredag 20 september 17:30 arrangerar jag ett Run of hope i Katrineholm. Jag skulle bli jätteglad om du vill hänga med och springa/lunka/gå 6 km med mig och hjälpa till med att samla in pengar Barncancerfonden! Länk finns i min bio på Instagram (joyfultraining) eller gå in på www.runofhope.se och sök rätt på mitt lopp ”Run of hope Värmbol” eller sök på stad Katrineholm.

Betala valfri anmälningsavgift som skänks till Barncancerfonden. Efter loppet bjuder jag på fredagsmys med snacks och dryck! Välkommen! @barncancerfonden #runofhope #barncancerfonden #runofhopevärmbol #katrineholm #eventkatrineholm #fredagsfys @ Värmbol, Södermanlands Län, Sweden

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *