Jag är inte bjuden i år heller….

Nobeldagen. Detta är dagen då de finaste smyckena och klänningarna plockas fram. Att gå på en Nobelmiddag innebär att man blir synad i alla sömmarna. Jag ska passa på att titta ikväll och se alla vackra kläder som bärs. Allt är ju inte snyggt men ganska mycket i alla fall. Klänningar av papp är väl inte min cup of tea direkt, återvinningen står mig lite upp i halsen där.

Trots en toppenfotograf i form av Therese Fasth och lite shyssta klänningar har jag fortfarande inte blivit bjuden. Lite av en skandal, hahaha.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Jag är inte bjuden i år heller….

  1. Ethel skriver:

    Står upp i halsen ja, fyndigt haha☺.
    Kommer kanske att kolla. Jag är inte jätteintresserad av kvinnornas klänningar. Men kan vara intressant att höra en del intervjuer. Och om Handke kommer att uttala sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *