Jag är i fas

Jag har som mål att springa 100 mil i år igen. Nu är jag i fas med alla milen och det känns toppen. Jag ligger lite före och det gör inget för rätt som det är får man ställa in något pass som man räknat med att köra och då försvinner det mil där.

Jag har också styrketräningsmål och det är 4 pass i veckan. Där ligger jag också i fas. Viktigt med styrkan. Om en månad ungefär kommer dansen igång och det längtar jag efter riktigt ordentligt.

Cyklingen har jag inget mål på men jag har nog aldrig cyklat så mycket som den här sommaren. Underbart att kombinera med löpingen. I augusti öppnar badhuset. Då är det bara att slänga på sig baddräkten och kasta sig i plurret. Skönt!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *