Ja, jag går på gym fortfarande

Jag lever lite som vanligt. Gymmet 4 dagar i veckan. Man är sällan närmare någon där än vad man är i en mataffär. Till gymmet går man inte om man är sjuk, man håller avstånd och maskinerna rengörs med handsprit dagligen. Så är det inte i mataffärerna. Därför fortsätter jag att träna.

Det finns fler anledningar till varför jag går till gymmet. Psyket behöver det. Kroppen mår bra, jag mår bra och det går inte att sluta träna helt abrupt för mig. Jag har rört på mig sen jag var 4 år och började på barngymnastik i i Vingåkers Gymnastikförening.

Om vi alla skulle sluta träna så blir vi fetare, tröttare, grinigare och då är det en lång, lång väg tillbaka innan vi når lycka igen. Därför går jag till gymmet.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *