Inspiration? Äh, tänk inte så mycket

Jag läser i gruppen Springande tjejer på FB att det är svårt att hålla ångan uppe vad det gäller löpturer när så många lopp är inställda. Jag är också ledsen över att att 3 lopp är inställda och 2 är flyttade men jag springer ändå.

Det är kul att vara med i olika lopp för att få lite bevis på hur ”bra” man är. Men det är inte därför jag springer. Jag håller igång för att just hålla igång, ha koll på kondisen och för att rensa skallen.

Att bara springa för att delta i olika lopp låter bara pressande. Jag springer lika mycket året runt och varje vecka. Det är skönt och avkopplande och en ganska enkel sport såvida man har skor som är bra.

Att analysera om man ska springa eller inte och hur mycket är inget för mig. Jag har ett träningsschema jag går efter och då slipper jag känna efter om jag har inspiration eller inte. Mycket smidigt.

Det är bara att åka direkt till gymmet efter jobbet och göra det man ska. Sen kan man handla mat och åka hem, ta en dusch och fixa mat. Då känner man sig nöjd med sig själv. Härligt!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *