Inreda i juletid

Jag diskade imorse innan jag åkte hemifrån och såg mig runt i köket. Jag har ju röda köksluckor och det tycker jag är fint. Nu har jag inrett mitt hem så som jag vill ha det och kommer bara att försöka hålla efter det så gott det går.

Man kan ju piffa till det på många olika sätt och min köksbänk till exempel har ju hängt med ett tag. Ibland blir jag sugen på att byta bänkskiva till marmor. En kalksten bänkskiva kanske skulle kunna vara nåt.

Det går ju att använda sig av fin marmor på många sätt. Både som bänkskivor till klinkers och kakel i badrum och även kök. Det är bara fantasin som sätter gränser. Det näst intill världsberömda Kolmårdsmarmorn finns i många hem runt i Sverige.

En fönsterbräda i marmor kanske skulle funka?

Jag brukar köpa möbler och annan inredning från IKEA och tycker att det är ok möbler och ok priser men ibland skulle det vara kul att höja sig lite. Man kan även blanda nytt och gammalt vad det gäller möbler. Jag har köpt mycket på Myrorna genom årens lopp. Att återvinna är ju inne nu och där kan man hitta saker man aldrig hittar någon annanstans.

Handlar du nytt eller begagnat eller både och?

 

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *