Inget regn ikväll, tack!

Hoppas mina manuspapper har torkat till ikväll. Det blir en genomkörning ikväll också. Mycket teater just nu. Tankar kretsar runt koreografier, sånger och vissa scener som ska specialrepas. Några träffas lite tidigare ikväll för att dra igenom scener.

Nu är all rekvisita på plats och det kan vara både till fördel och nackdel. Det kan ta längre tid att ta sig in och ut med en rullstol till exempel. Och ibland kan en väska vara till stor hjälp då man sitter i en soffa och ska slå ihjäl tid. Man kan ta upp allt från en stickning och en tidning till läppstift. Allt för att se aktiv ut.

Nu hoppas vi bara att vädret är med oss. Förra sommaren var det nästan för varmt för att spela men gänget kämpade på och var helt suveräna. Lagom är det sällan. Det är viktigt att det är skapligt väder också för att publiken ska komma. Regnar det kommer dom inte och är det för varmt ligger dom på stranden.

Ser du någon sommarteater?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Inget regn ikväll, tack!

  1. Ethel skriver:

    Nej det var länge sen. Men skulle vilja. Känns som en fin sommartradition. Lycka till! Och vädret här är varmt men de har varnat för regnskurar. Håller tummarna att ni slipper väta.

    Imorgon är det bokfest för mig. Lite nervöst. Ska berätta om mitt skrivande och läsa ur boken. Väntar otåligt på bokleveransen. Om den inte kommer idag, blir jag än mer nervös. Inte mycket tid att slå på. Den ska finnas nu också att ladda ner, men igår sa förlaget att det var något problem med det. Puh … har inte kollat idag på nätet. Inget ska väl vara lätt ☺.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *