Imorgon är det avslutning

Imorgon är det avslutning på mina danskurser på Dud. Både kul och tråkigt. Kul att få lite lediga kvällar och tråkigt att skiljas och inte ses förrän till hösten Jag ser i alla fall fram emot avslutningen imorgon i Tallåsskolans aula. Jag har ett gäng vuxna tjejer som dansar hur bra som helst. I år ligger avslutningen sent och det var många som inte kunde medverka, bröllop, resor och födelsedagar. Kan ju inträffa när som helst på året i och för sig men det blev tjockt denna helg. Det var därför jag valde ett medverka på scenen. Det ska bli kul och lite pirrigt, länge sen jag dansade på scen! Föreställning 13,00 och 16,00.

Kommer du och tittar?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *