Ikväll är det KK-Joggen i Katrineholm

I Katrineholm anordnas ikväll den numer legendariska KK-Joggen. Det är Katrineholmsveckan och då rör hela stan på sig. Öltält, MC-kortege, uppträdanden och annat som hör till. Lite väl stojigt enligt mig men kul för dom som gillar det!

Jag funderade på om jag skulle springa ikväll men jag struntar i det. Väntar på loppet nästa vecka i Norrköping istället. Börjar bli lite nervös faktiskt. Undrar hur banan är, hur många som ska vara med, om alla är bättre än jag och om jag kommer sist…..

Håll tummarna!!!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ikväll är det KK-Joggen i Katrineholm

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Håller tummarna 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *