Snålhet – here I come!

Någon gång per år brukar jag göra en kalkyl över vad jag handlar. Man tycker inte att det är så mycket men j-r vad det kan rulla iväg… Nu har det varit semester och jag har passat på att äta ute med mina vänner, sitta ner ett par timmar och prata. Det är avslappnande och kul. Sen har man köpt lite glass, lite tidningar, lite hämtmat… Och en semestermånad är svårt att ta med men från 1 augusti har jag järnkoll på allt från bensin till mat.

Det ska bli intressant att se var jag landar, en aha-upplevelse utan dess like kanske. Man ser vad man bör spara in på. Bensin och mat är inget jag slösar pengar på. Jag gör rejäla storkok och bilen måste tankas eftersom jag bor på landet.

Men tidningar, glass och utemat kan man alltid dra ner på. Sen ska jag försöka ligga lågt när det gäller inköp av kläder och skor. Men visst blir man sugen när det kommer nya höstkläder. Men, men garderoben är full.

Hur ser din höst ut? Sparar du eller slösar?

Inga mer köttbullar?!?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *