Idéer kan födas över en laxplanka

Var precis ute och åt men en kompis och presenterade en idé. Han tyckte den var lysande och jag skrev ner den direkt när jag kom hem. Nu får vi se vad det blir av den. Det kan ju vara så att tankar ligger och guppar i skallen utan att komma fram, men när man träffar någon, börjar prata om den och förstår att det kan bli något av det, då är det bara att köra.

Nu ska jag inte driva igenom allt själv utan måste ha några med mig på resan. Vi får se om de ansvariga är intresserade och tycker min tanke är god. Jag lär återkomma i ämnet.

Nu är jag mätt och belåten och ska sätta mig och skriva lite. Det är skönt att ha kommit i hamn med alla mina God Man-uppdrag, så nu kan jag fokusera på annat.

Förrförra årets nyårskort. Taget av suveräna Therese Fasth.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *