Idag var jag stark

Jag har gått ner nåt kilo och jag vet inte om det är det tillsammans med att solen skiner och tillsammans med att jag numera är flitig med intervaller, som gjorde att jag kände mig stark idag. Det gick bra och jag hade velat springa 5km till. Men det får jag ta en annan dag.

Det är härligt när man känner att styrkan och snabbheten kommer. Det brukar gå ner under hösten och vintern för att sen komma igång igen under våren. Men det är lite som snön, det blir bakslag ibland. Men, det spelar ingen roll när man vet att man är på väg åt rätt håll.

Löpning är som livet. Det går upp och det går ner. Det är bara att hänga med och försöka göra det bästa av situationen. Tar man hand om sig genom mat, sömn och annan bra återhämtning så klarar man en del hinder på vägen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *