Idag var det tungt

Tänk att 3 minuter kan vara så lång tid. Ibland vill vi att tiden ska gå fort och ibland sakta. Visst är det märkligt? 4×3 minuter på pace 5 på löpbandet. Jag vilade 90 sekunder mellan. När man kliver av är det en nära-döden-upplevelse…..

Men det känns ändå bra att ha kommit igång. Nu har jag kört intervaller 6 gånger i januari. Jag ska försöka hålla i det och komma upp i 4×4 minuter. Det är tuffare än man tror när man maxar hastigheten.

Man bör jobba på olika sätt med löpningen. Att springa intervaller är ett sätt, att köra backträning är ett annat. Jag har inga bra backar vare sig i stan eller på landet, så jag ägnar mig åt intervaller. Och jag kör dom på löpbandet för då kan jag ha koll på både fart och tid utan att behöva engagera mig för mycket.

Dom här funkar riktigt bra!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *