Ibland vill jag bara resa bort

Jag pratade med en kompis igår om att resa. Jag reser väldigt sällan men ibland får jag för mig att jag skulle vilja dra iväg en vecka och bara ligga på en sandstrand och titta ut över havet. Blågrönt eller vad det nu kan vara för färg. Det spelar egentligen ingen roll, bara det är lugnt och tyst och man kan höra lite pännande fåglar som sjunger.

En solstol med parasoll över för att undvika solsting, lite att dricka och ett par riktigt bra böcker. Bara få vara, bara få existera och lämna vardagen åt sidan. Det skulle vara superskönt. Det finns företag som kan fixa resan så egentligen undrar jag vad jag väntar på, haha.

Om man boka så kallade multistop-resor så blir det billigare om man ska flyga och fara till olika länder. Bokar man själv kan det bli riktigt dyrt. Bättre att ta hjälp av någon som kan sin sak så mn inte missar något. Och spar man dessutom pengar så är det ju toppen.

Är man lite mer våghalsig kanske man kan ta sig en längre tripp om man inte vill ligga stilla. Jorden runt, är säkert en häftig upplevelse och då får man ju t del av flera olika kulturer och även passa på att flytta klockan.

Jag är ju inte så våghalsig och är ensam så några längre resor blir det aldrig. Sen har jag Leidy som jag inte vill vara ifrån så länge. Mitt lilla hjärta. Jag brukar dra till Sunne och bo på Spa ett par nätter. Det är underbart att byta miljö och bara få vara.

Att resa utomlands kanske skulle vara bra för att få vidga vyerna lite. Vi får väl se om jag hittar någon drömrins som jag kan dra iväg med till en sandstrand och se på dom blågröna vågorna ihop med.

Inte vara borta för länge matte

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ibland vill jag bara resa bort

  1. Ethel skriver:

    Förstår att du inte kan vara borta från Leidy. Hur är det med henne? Kommer ihåg att hon inte mådde så bra för ett tag sen.

    • Pia Widlund skriver:

      Det är bra. Hon är ju 14 så vi tar en dag i taget, men hon är pigg för sin ålder och har hämtat sig efter sommarens pärs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *