Ibland måste man uppdatera skrivbordet

Jag var inne och kollade här. Fanns en hel del som man skulle behöva, även som privatperson och inte bara som företagare. Hur många gånger skulle man inte vilja laminera in kort och spara för tid och evighet. Alla kanske man inte vill sätta i ram.

Och hur smart är inte en skärmaskin? Det är såå många gånger man står med en sax och ska klippa något som är i flera lager och det blir ju aldrig snyggt. Dessutom tar det alldeles för lång tid.

Och hur många gånger är det inte man sitter med admin och ska häfta? Den här lilla söta Rapid 5050 är en unik häftapparat med tyst häftning. Underbart. Den kan häfta upp till 50 ark utan klammerbyte. Laddas med 5000 klamrar.

Såg att det även fanns kortskrivare för plastkort. Kan användas att plasta in medlemskort, leg, företagskort mm. Dessutom är de i snygg design, inte så vanligt nuförtiden.

Och dom här känner vi väl igen? RFID-tags till jobbet, garaget, gymmet osv. Snart försvinner väl nycklarna helt och ersätts av dessa. Smart med olika färger så man slipper stå med 7 svarta taggar och prova sig fram när man ska in i garaget och det spöregnar.

På tal om färger så är dessa bälgfickor helt suveräna när det gäller att hålla koll på papper. Jag jobbar ofta med förger och man ser på långt håll vilken plastficka det är man ska ha. Spar tid och energi. Smart. En hel del bra produkter som  man knappast kan vara utan!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Ibland måste man uppdatera skrivbordet

  1. Annie skriver:

    så bra saker! Och färg piggar alltid upp tillvaron lite 😉

    Ha en fin dag<3

  2. Emma Engström skriver:

    Det finns verkligen så många smarta saker! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *