Ibland känns det inte alls

Det blev ett benpass på lunchen idag. Benspark, utfall, marklyft, baksida och insida. I och för sig samma vikter som jag brukar ha men jag trodde det skulle kännas mer. Jag sprang ju min första mil ute igår och det var bara asfalt. Att springa på löpbandet är lite mjukare trots allt.

Kroppen är konstig. Ibland tar man i bara lite grann och får sån träningsvärk att man knappt kan resa sig upp ur sängen. Och ibland gör man personbästa och det känns inte. Svårt att veta vad som tar och inte.

Skönt att hinna köra ett pass i alla fall. Jag brukar vara bra på att utnyttja tiden till max och att kunna träna på lunchen är en ynnest. Jag hinner både träna, duscha och äta. Sen är det back in business igen.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ibland känns det inte alls

  1. Annie skriver:

    Håller med om det, det är verkligen olika hur det ”tar” i kroppen 🙂
    Jag gillar benpassen bäst ,)

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *