Ibland går det lätt och ibland…

… går det tungt. 5km avklarade på under 28 minuter. Men jag tyckte det gick trögt idag. Benen var tunga och flåset var inte riktigt med. Men, det är bara att streta på. Man får springa med pannbenet ibland och inte känna efter.

Dom som känner mig vet att jag är envis. Det är fullt ös med det jag gör eller inget alls. Några mellanting är inte ok för mig. Jag ser allt i svart eller vitt, har jag hört, haha. Och det kanske är sant. Ska jag springa så gör jag det och det ska mycket till innan jag bestämmer mig för att inte köra på.

Ibland kan ju kroppen vara trött och man kn ha en förkylning i kroppen. Då väljer jag bort träningen direkt. En gång gjorde jag misstaget att träna med förkylning kvar och jag tror det tog 3 veckor innan jag var på banan igen. Om jag är allt för träningssugen efter en förkylning brukar jag tänka på det tillfället.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ibland går det lätt och ibland…

  1. Jobbigt när man inte riktigt orkar. Så kände jag igår när jag var ute och gick 6 km…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *