Hur marknadsför vi oss?

Vare sig vi skriver eller jobbar med annat så vill vi ha mer jobb, roligare jobb och lära känna nya människor. Utvecklas, vidga vyerna och ta oss framåt för att känna oss nöjda med oss själva. Eller hur? Frågan är bara hur vi tar oss dit.

Jag har bloggat några år nu och tycker det är jättekul. Läsarna har ökat och det känns fantastiskt roligt att fler vill ta del av vad man skriver och vad man gör. Bloggen är döpt till Pias Lilla Kulturblogg, och det är ett ganska vitt begrepp. Böcker, skrivande, teater, dans och regi, allt detta som fyller min fritid innefattas i ordet kultur.

Sen kan det ju hända att jag slänger in en å annan bild på Leidy, på trädgården eller en nyinköpt tröja. Eller när jag grillar korv på landet. Livet är ju en helhet och mitt liv är uppblandat med så många saker som går i varandra.

Vissa bloggar jag läser inspirerar mig och jag tycker att bilderna som läggs upp är otroligt snygga och proffsiga. Önskar att jag var i närheten av det, men då kanske jag måste skaffa mig en dyrare kamera. Och någon som fotar!

En del bloggare delar med sig av sitt privatliv och andra gör det inte. Sen vet man inte vad som är sant och inte. Allt som står på nätet är ju inte sant… Frågan är hur mycket man ska berätta om sig själv. Jag känner mig lite kluven ibland och vill inte lämna ut för mycket, samtidigt om jag vill bjuda på mig själv.

Ni som bloggar, hur mycket lägger ni egentligen ut om er själva? Jag förstår att det är individuellt men ändå intressant att få reda på. Jag vet inte om jag är så intressant att man vill veta något mer om mig. I så fall får ni fråga!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Hur marknadsför vi oss?

  1. jessy skriver:

    Jag delar med mig om nästan allt, sällan man ”hittar på något random” bara för att det ska se bra ut heller. Tycker om när det är äkta och då försöker jag leva upp till det själv samtidigt som jag vill ha kvalitet 😀

  2. Linda skriver:

    Åh, det gäller nog att hitta en bra balans .-D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *