Hur många mil springer du innan du byter skor?

Hur många mil springer du innan du byter skor?

Många pratar om 100 mil som max.

Dom här köpte jag 2018 i december och dom har hängt med ca 160 mil och är i princip som nya. Åtminstone på utsidan. Hur väl sulan dämpar har jag svårt att säga. Jag vill inte köpa nya eftersom jag inte tycker dom ser eller känns slitna ut. Dom får nog hänga med ett tag till.

Norrköpings Stadslopp, Söderköpings Stadslopp och Vikbovändan stundar efter sommaren och jag vill inte köpa nya innan dess. Man ska ju springa med skor man har prungit i för att undvika skoskav och annat.

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Hur många mil springer du innan du byter skor?

  1. Ethel skriver:

    Jag har haft mina ungefär ett år. Terrängskor. De är underbara. Halkfria och stabila. Viktigt när man som jag springer just i terräng ☺. Kanske att skor som används i skogen håller längre? Inte vet jag men än känns de faktiskt som nya även om de blir smutsiga i skogen.

  2. Emma Engström skriver:

    Har själv aldrig haft en tanke om detta fakriskt! Har haft mina skor bra många år som jag använt till allt haha, kanske inte det bästa men skulle behöva ett par nya snarast ❤️

  3. Tänk om man sprang..;) Men jag promenerar i alla fall! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *