Hur gick det med styrkemålen 2019?

Jag hade som årsmål att styrketräna 5 timmar i snitt varje månad. Det blev 49 timmar och jag kom inte upp i 60. Jag tycker jag har varit så mycket på gymmet men när jag varit där så har jag mest sprungit. Jag ska behålla målet med 5 timmar varje månad.

Det blir ca 4 pass styrka uppdelat på

ben+mage

biceps+axlar

dips, chins+mage

rygg+mage

Att räkna i tid kan vara lite svårt, vid närmare eftertanke kanske jag ska räkna pass/vecka istället. 4 pass är det jag hinner med i snitt. När dansgrupperna startar och allt är igång så finns det inte så mycket tid över. Vi får se hur det blir under 2020.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hur gick det med styrkemålen 2019?

  1. Annie skriver:

    Lycka till 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *