Hur gick det med målen 2020?

Jag räknade ut hur många styrkepass jag gjort januari till november. Målet var 4 varje vecka. 48 veckor x 4 = 195. Nu ligger jag på 159. Inte riktigt uppfyllt. December är kvar och visst blir det pass varje vecka nu när dansgrupperna har slutat men jag kommer inte riktigt upp i målet.

Å andra sidan har jag cyklat en del på sommaren och om jag räknar de turerna så får man plussa på 17 cykelturer, mer eller mindre långa. Nån mer cykel i år blir det inte.

Löpningen är där jag ligger mest i fas och nu har jag bara 5 mil kvar. Får jag vara frisk och kry så är det snart klart.

Simningen blev 20 pass och 2 mil alltså. Coronan stängde och jag som simmat på julafton i flera år som en trevlig tradition får nog bryta den traditionen i år. Trist.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *