Hur går det – Jo, tack bra!

Nu är det en månad sen jag började med kostprogrammet. Det funkar jättebra. Jag skulle gå ner 0,5kg/vecka och det har jag gjort. Det bästa är att jag alltid har bra matlådor i kylen, inte behöver handla så ofta och inte heller behöver diska så ofta, det är det tråkigaste jag vet….

Eftersom jag tränar så mycket skulle jag vilja få mer definierade muskler och det är därför jag börjat med kostprogrammet, inte för att banta. Jag äter faktiskt mer nu än jag gjorde tidigare. Och oftare. Och går ner. Lite spännande i sig.

Nu måste jag planera om mott träningsschema lite. Nästa vecka är det dags för Södertälje och ATR:s festival där min teatergrupp ska medverka. Då vet jag inte hur jag får ihop det med löpningen och den måste rulla på för den 17 maj är det Vårruset!

Man kanske kan springa utomhus om det är fint väder, skorna är ju alltid med. Regnar det får jag hoppas att hotellet är så pass välutrustat så att ett löpband ingår i någon källarlokal…

Hur går det för dig med din träning?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Hur går det – Jo, tack bra!

  1. Matilda Berlin skriver:

    Så himla grymt!! HEJA DIG sötaste <33

  2. Freja skriver:

    Mindre disk lät ju bra 😉
    Men bra jobbat 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *