Hur blir det i höst?

Jag har en konsert jag vill gå på och några teaterpremiärer. Jag undrar hur det blir i höst och hur länge Coronan håller oss i sitt järngrepp. På morgonen fick jag meddelande om att en utbildning jag skulle gå är inställd. Den kommer att bli av senare men ingen vet när. Tristessen och saknaden efter teater och annat kul gräver ett stort hål i bröstet. Det är något jag saknar.

Att få sätta sig i en teatersalong, bläddra i programmet, beställa fika till pausen och känna doften av själva salongen, det är underbart. Jag tror att vi är många som saknar känslan. Att bara få sitta ner och bli underhållen, skratta, gråta, le, känna igen sig eller bara vara helt neutral.

Att titta i almanackan och se fram emot de gröna markeringarna som vittnar om kultur. Min innehållslösa själ måste snart fyllas på. Att bara skapa själv utan att få input går bra under en begränsad period. Sen måste hjärtat och själen fyllas på.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.