Hungrig?

Jag grillade i helgen igen. Det blev lax och det gick så där. Det fastnade och gick sönder och jag kände mig inte som en mästerkock direkt. Det får bli kyckling nästa gång, det har alltid funkar bra.

Och visst är det så att vi gärna håller oss till samma maträtter hela tiden? Åtminstone jag. Pizza, kinamat, libanesisk mat och sushi. Det finns ju en hel del att välja mellan och många rätter är otroligt goda som man äter ute. I Stockholm och större städer finns det ju en hel del att välja mellan och man gör rätt i att testa sig fram när man har chansen.

Jag är ofta feg när det gäller att beställa nya rätter. Känner jag inte igen det så brukar jag hålla mig till säkra kort. Det gjorde jag senast igår när jag var ute och åt. Man är ju otroligt trist egentligen och borde skärpa sig.

Ibland när jag är ute brukar jag beställa fisk. Det är alltid gott och lite svårare att tillaga än kött. Man ska ju passa på att äta det när man är ute och det är något jag är duktig på. Men annars blir det samma likadant hela tiden. Och ofta blir det hämtmat. Att köpa färdig mat och kunna åka hem och äta den i lugn och ro i soffan gillar jag.

Vad äter du helst? Och äter du hemma eller ute?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *