Höstens skrivarkurser

Det finns ett helt gäng med Skrivarkurser i höst. Nån som ska gå?

Ge dig själv en ordentlig skrivstart!

I denna kurs får du prova på olika sorters kreativt skrivande och får respons av två inspirerande kurslärare, Agneta Slonawski och Elisabeth Wikström. Kursen ger dig berättelsens grundläggande byggstenar med hjälp av konkreta exempel ur litteraturen och kreativa övningar i ett nytt kursbrev varje vecka i 6 veckor. Du får lämna in 2 sidor för respons varje vecka, eller totalt 12 sidor under kursens gång (deadline på söndagarna). Du väljer själv vilka övningar/texter du vill ha feedback på.

Vill du lära dig skriva noveller och fördjupa dig i en kreativ process?

Detta är en självstudiekurs som genom 6 fullmatade kursbrev och 36 lektioner går in i novellkonstens alla delar och som avslutas med möjlighet att få respons på en av dina noveller. I kursbreven finns både skriv- läs- och inspirationsövningar med fokus på din egen kreativa process. Du får även tillgång till en sluten facebookgrupp för kursdeltagarna där ni kan ge respons till varandra på kortare uppgifter. Kursen sker på distans och kan göras helt i din egen takt via kursportalen.

Vill du lära dig hitta glädje i skrivandet och behålla skrivlusten?

Detta är en självstudiekurs som genom sex fullmatade kursbrev och 16 lektioner ger dig möjlighet att hitta skrivglädjen. Kursen avslutas med att du får respons på en berättelse. I kursbreven finns både skriv-, läs- och inspirationsövningar med fokus på skrivglädje. Du får även tillgång till en sluten facebookgrupp för kursdeltagarna där ni kan ge respons till varandra på kortare uppgifter.

Det är Skrivarkurser, som anordnar dessa och det kanske är bra att ta tag i sitt skrivande när hösten och mörkret kommer!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Höstens skrivarkurser

 1. Ethel skriver:

  Nej, jag tror det får räcka med att jag arbetar med mitt manus ihop med förlaget och samtidigt redigerar nästa manus. Har fått erbjudande om att kostnadsfritt få det lektörsläst av någon som går Ann Ljungbergs lektörskurs i höst. Eftersom jag sa ja, måste jag vara färdig med texten senast 25 oktober. Vill ju inte att det bara ska vara ett första utkast, utan mer genomarbetat.

  Annars är det alltid jättekul och givande att gå kurser! Gillar det! Ska du?

  • Pia Widlund skriver:

   Kul att få manuset genomläst, ser fram emot att få höra resultatet. Jag hinner inte gå nån kurs just nu, men det är kul när man hinner!

 2. Amanda skriver:

  låter kul! kanske nästa höst för mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *