Hjälp, jag har ingen biceps…

Jag tror inte att jag har någon biceps kvar. Har inte direkt tränat armar sista tiden men fick för mig att jag skulle göra det idag. Det blev inte så stora hantlar direkt, men jag är igång i alla fall och det är det viktigaste.

Det blev vanliga hantlar och sen skivstång, för både axlar och biceps. 4×10 reps. 2 olika övningar för biceps och två för axlar. Fick sån himla lust att träna ett lunchpass nu när jag är fri från förkylningen. Kändes precis lagom att mjukstarta med dessa två muskelgrupper. Ska försöka hålla i det under sommaren också.

Tränar du på sommaren eller trappar du ner då?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hjälp, jag har ingen biceps…

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Styrketräning handlar inte om hur mycket man lyfter utan att ha en bra teknik när man gör det 🙂 Min träning har nästan uteblivit helt. Jag går promenader med hundarna och några få powerwalks men det känns omöjligt att träna ute när det nästan är 30 grader varmt och vindstilla :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *