Hinken – del 3/3

Nu var det bara en kulle kvar sedan skulle hon se hinken. Hon kände sig som ett barn på julafton och hade bestämt sig för att fota hinken och lägga ut den på FB när hon kom fram. Jag vet innehållet – vet du? En textrad som skulle kunna reta många. Hon funderade på hur många Gilla-markeringar hon skulle få. Kanske över hundra?

Där, bakom krönet skulle den finnas… men var tusan var den? Hade gräset i diket växt så mycket de sista dagarna? Eller hade den blivit påkörd och nerputtad i diket? Hon rynkade pannan och trampade vidare. När hon kom fram till platsen där hon var säker på att hinken skulle stå, kände hon de första regndropparna komma.

Nora tvärnitade med cykeln och var nära att ramla ner i diket bland brännässlorna. Ingen hink så lång ögat kunde nå. Hon vände på cykeln och skulle precis ta ett tramptag när hon missade pedalen och föll. Rakt över cykel och ner i diket över brännässlorna.

Cykeln föll över henne och hon började blöda från ena handen. Hon hamnade längst ner i diket och landade med huvudet i hinken. Och där blev hon liggande. Nu visste hon i alla fall vad som fanns i hinken.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *