Härlig middag & vacker kvällshimmel

Leidy fick lite smaskigt och det fick jag också. Men jag åt med en nice teaterkompis och hon på gräsmattan. Min kvällshimmel ser just nu ut så här. Bättre i verkligheten men i alla fall. Allt på att-göra-listan är avprickad och det känns bra. Jag har skrivit en timma och det blev inte så mycket men det blev bra.

Nu ska jag lägga några pusselbitar, sen blir det ett par kapitel och sen ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Härlig middag & vacker kvällshimmel

  1. Eva-Lisa skriver:

    Ser mysigt ut! 🙂
    Vi har flera punkter på listan oavklarade än p g a ostadigt väder, men nu verkar vi få lite sol i alla fall 🙂

    • Pia Widlund skriver:

      Härligt, på sommaren spelar ju vädret större roll än annars. Hoppas det blir lite bus med vovvarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *